ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ TONER ΜΕΛΑΝΙΑ
Αναζήτηση
 • Price
  € -
 • Manufacturers
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Σελίδες-Μέγεθος
 • Χρώμα

Όροι και Προϋποθέσεις

   Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης).
   ​ Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.


Αλλαγές Όρων Χρήσης
    Η toner-refill.gr διατηρεί το δικαίωμα, να τροποποιεί, διορθώνει ή/και βελτιώνει, αλλάζει, αναστέλλει ή τερματίσει οποιοδήποτε τμήμα της Ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της περιλαμβανομένων των παρόντων όρων και προϋποθέσεων χρήσης, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτής, περιλαμβανομένης ακόμα της πρόσβασής σας σε αυτή, οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η συνέχιση της χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τοποθέτησης των τροποποιήσεων σε αυτή θα δηλώνει την εκ μέρους σας αποδοχή τους.
     Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

 

Επιστροφές

Για όλα μας τα προιόντα ισχύει η εγγύηση καλής λειτουργίας για χρονικό διάστημα 1 έτους.
Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης
του παραστατικού αγοράς.Πέραν του συγκεκριμένου χρονικού ορίου δεν γίνονται δεκτά προιόντα.
Σε περίπτωση ελλατωματικότητας προιόντος μας μας ενημερώνετε ,μας αποστέλλετε το
συγκεκριμένο εναλώσιμο και εντός 2 ημερών σας αποστέλλουμε την αντικατάσταση του.
Τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν εμάς εφόσων διαπιστώσουμε την ελλατωματικότητα του προιόντος.


Παράδοση

 •     Όλες οι τιμές που αναφέρονται για τα προϊόντα που διατίθενται μέσω της toner-refill.gr         περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
 •  Αντικαταβολή: Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αντικαταβολής (έξοδα αντικαταβολής:2,50 ΕΥΡΩ). Εάν δεν επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή έχετε την δυνατότητα να κάνετε την πληρωμή μέσω τραπέζης κατόπιν συνεννόησης.
 • Παραλαβή από την έδρα μας κατόπιν συνεννόησης                 
 • Αποστολές εντός Αττικής Δωρεάν. Οι παραδόσεις γίνονται μέσα σε 48 ώρες αν η     παραγγελία σας δοθεί μέχρι τις 12:00 την προηγούμενη ημέρα.       

        για τα 3 πρώτα κιλά ογκομετρικού βάρους το κόστος ανέρχεται στα 2,85€                            
                       
        για κάθε επιπλέον κιλό ογκομετρικού βάρους το  κόστος είναι 0,74€ ανά κιλό  

 •  Αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα εκτός νήσων 3-4 μέρες εάν η παραγγελία δοθεί μέχρι τις 12:00 εκτός από τις χαρακτηρισμένες ως δυσπρόσιτες περιοχές. Στην περίπτωση αυτή οι χρεώσεις καθορίζονται ως εξής:   

    για τα 3 πρώτα κιλά ογκομετρικού βάρους το κόστος ανέρχεται στα 3,47€                            
                               
    για κάθε επιπλέον κιλό ογκομετρικού βάρους το  κόστος είναι 0,99€ ανά κιλό        

 •  Για τις χαρακτηρισμένες ως δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος μεταφοράς ως την έδρα σας είναι δυσανάλογα μεγάλο.Επιλέγουμε την παραλαβή από εσάς από το κοντινότερο κατάστημα του courier με το οποίο συνεργαζόμαστε ή εναλλακτικά με όποιον τρόπο επιθυμείτε εσείς.   
 •  Αποστολές στα νησιά σε 2 με 3 εργάσιμες. Στην περίπτωση αυτή οι χρεώσεις καθορίζονται ως εξής:                     

    για τα 3 πρώτα κιλά ογκομετρικού βάρους το κόστος ανέρχεται στα 3,72€                            
                               
    για κάθε επιπλέον κιλό ογκομετρικού βάρους το  κόστος είναι 1,24€ ανά κιλό    

                       
 

Στοιχεία επικοινωνίας


 • Επωνυμία: ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ
 • Διεύθυνση: Καυκάσου 63
 • Περιοχή: Κορυδαλλός
 • Τ.Κ: 18121
 • Τηλέφωνο: 210-5693975
 • Fax:210-5693974
 • Email: xartopolis@otenet.gr